Valutor:
sweden
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg - 0
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Köpinformation
Vi strävar efter att skydda dina privacy.This integritetspolicy gäller för alla webbsidor med anknytning till denna webbplats.

All information som samlas in i formulär på webbplatsen används för att identifiera användare som prenumererar på denna service.The information kommer inte att användas för något annat vad som anges i de allmänna villkoren för användning av denna service.None av information kommer att säljas eller göras tillgängliga för alla.

Vilken information samlar vi in?

De typer av personuppgifter som vi samlar in från dig kommer att bero på omständigheterna för insamling och på vilken typ av tjänst du begär från us.For exempel, när du vill köpa en produkt från denna webbplats kan vi samla information såsom namn, e-postadress, leveransadress, faktureringsadress och annan information som är relevant för ditt köp.

Som vi är skyldiga enligt lag att få ditt samtycke till insamling av "känslig information", kommer vi att anta att du har gett sitt samtycke till att samla in all information som du har lämnat till oss för användning i enlighet med denna policy, såvida du inte berätta annat.

Hur vi samlar in information

Vi kan samla in personlig information om dig när du besöker vår hemsida, när du handskas med oss ​​via vår hemsida, eller när du har kontakt med oss ​​i person.We kommer inte in någon personlig information utan din consent.We anser att ditt medgivande beviljas när du fylla i fälten som krävs för att underlätta en transaktion via denna webbplats.

Hur vi använder din personliga information

Vi samlar i allmänhet dina personuppgifter för följande ändamål:

1.To lätta din tillgång till vår hemsida, produkter och tjänster

2.To leverera produkter som du har beställt från oss

3.To ge dig information om våra produkter och tjänster

4.To söka din åsikt på våra produkter, tjänster, marknadsföring och hemsida.

En del av de personuppgifter som vi samlar in är viktigt för oss att kunna exakt identifiera vem som använder de service.Other typer av personlig information vi samlar in hjälper oss att utveckla en profil som använder vår service och vad deras intressen are.This assist vi ska kunna erbjuda produkter som passar behoven hos användarna av denna webbplats.

Utlämnande av personuppgifter till tredje part

Vi kan lämna ut dina personuppgifter till tredje part för ändamål som uppgifterna samlades in eller för liknande ändamål, till exempel för att slutföra en transaktion för din räkning eller förse dig med en produkt som du purchased.We engagera tredjepartsleverantörer för att utföra tjänster för oss som innebär att entreprenören hanterar personuppgifter vi hold.For exempel vi idag engagera tredje entreprenörer part till:

1.Deliver produkter som köps från denna webbplats

2.Tillhandahålla elektroniska överföringstjänster, kreditkortskonto bearbetning och tillhörande tjänster

Säkerhet av dina personuppgifter

Vi kommer säkert hålla din personliga information och vi kommer inte handla, hyra eller sälja it.We kommer att vidta alla rimliga åtgärder för att hålla säkra all information som vi har om you.Personal information kan lagras både elektroniskt på våra dator system.Firewalls, lösenord , anti-virus program och e-postfilter acto att skydda alla våra elektronisk information.

Ändringar i denna sekretesspolicy

Vi kan ändra denna sekretesspolicy som våra affärsmässiga krav eller brotts changes.Any ändringar i denna sekretesspolicy kommer att uppdateras på vår sida, så besök denna sida regelbundet för att se till att du har vår senaste sekretesspolicy.

Lösa dina problem

Om du har några frågor om hur dina personuppgifter samlas in eller används, är du välkommen att kontakta us.We kommer att svara på din fråga eller klagomål så snart som möjligt.